domingo, 3 de septiembre de 2017

#Repost @slowfood_international with @appreposter "The greater the diversity in varietal populations, the higher their capacity to adapt to climate change." Thanks to #slowfoodida convivium for working to preserve ancient wheat varieties in Anatolia, an important step in saving #biodiversity. @fikirsahibidamaklar ・・・ Bayramiç Yeniköy'de #AnadolununBuğdayları parıl parıl parlıyor. hem üreticimiz hem de Slow Food Ida'nın lideri Mustafa Alper Ülgen'in sımsıcak ekibiyle kalpten kalbe, elden ele saklayıp ektiği tohumların hasadı bitmek üzere. Ekiminden işlenmesine büyük bir özenin, emeğin sonucu hepsini birarada görebilmek ne büyük şans! ne kadar teşekkür etsek az.. bu çeşitlilik, korunmalı çünkü yaşamın devamlılığı ve değişime ayak uydurmamızın tek teminatı o 🙏🏻 #biodiversity #wheatvarieties #anatolia #slowfood #buğday #gerçekekmek


via Instagram http://ift.tt/2eT5I51

No hay comentarios:

Publicar un comentario